Om Arbetsterapiforum 2025

Arbetsterapiforum är den största mötesplatsen för arbetsterapeuter från hela Sverige och Norden. Konferensen anordnas av Sveriges Arbetsterapeuter och presenterar den senaste forskningen och utvecklingen inom svensk arbetsterapi.

Programmet utgår från inskickade bidrag – abstrakt – som arbetsterapeuter runtom i Sverige skickar in. De som forskar, har genomfört ett projekt eller utvecklingsarbete på sin arbetsplats eller vill presentera examensarbete kan skicka in sina bidrag.

Oavsett om du jobbar inom kommun, region, statlig eller privat sektor, om du är student, forskare eller doktorand, intresserad av barn och unga, mångfald eller utbildningsfrågor, så finns något för dig.

Fysisk konferens

För första gången sedan pandemin blir Arbetsterapiforum den 6–7 maj 2025 en fysisk konferens med två parallella spår och vissa gemensamma delar på plats i Filadelfia Convention Center, Rörstrandsgatan 5, i centrala Stockholm.

Antalet platser är begränsat – det är först till kvarn som gäller. Missa inte det nedsatta Early Birdpriset när anmälan öppnar den 28 oktober 2024! 

Kontakt

Lena Gennemark Edsbäcker
Projektledare

arbetsterapiforum@arbetsterapeuterna.se
08-507 488 47

Gå med du också!

Bli medlem