Medlem

Tre leende medlemmar kollar in i kameran

Bli medlem du också!

Sveriges Arbetsterapeuter är den enda fackliga organisationen som kan arbetsterapi. Gör som de flesta av Sveriges legitimerade arbetsterapeuter och arbetsterapeutstudenter – bli medlem i vårt förbund du också!

En hög kvinna kollar in i kameran

Förmåner för dig som yrkesverksam

Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter har du en rad medlemsförmåner – allt från nätverk, inkomstförsäkring och rabatt på kurser och instrument, till facklig rådgivning kring allt som rör arbetslivet.

Trygghet

Som medlem hos oss får du ett tryggare arbetsliv med inkomstförsäkring, förmånliga försäkringar och a-kassa.

Aras Hussein

Råd och stöd

Eftersom Sveriges Arbetsterapeuter är både ett fack- och professionsförbund får du som medlem råd och stöd i både yrkesrelaterade frågor och kring sådant som rör din arbetsmiljö, lön och arbetsrätt.

Tre studenter bakifrån i luvtröjor med förbundets logotyp

Sveriges Arbetsterapeuter student

Välkommen till organisationen för alla arbetsterapeutstudenter. Som medlem får du tillgång till alla studentförmåner samtidigt som du blir en del av vår gemenskap. Gör som över 1 000 arbetsterapeutstudenter: bli medlem du också!

Värva en kollega!

Ju fler vi är, desto större möjlighet har vi att påverka arbetsterapeuters villkor och driva opinion kring våra frågor. Därför är det viktigt att så många legitimerade arbetsterapeuter som möjligt är med i vårt förbund. Värva gärna en kollega som ännu inte hunnit gå med i Sveriges Arbetsterapeuter!

Gå med du också!

Bli medlem