MOHO-kampanj med extra medlemsrabatt

Under hela maj 2023 får du 20 procents extra rabatt på medlemspriset på Akademins tolv MOHO-instrument och på onlinekursen "Introduktion i MOHO-begrepp inför tillämpning av bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund", som startar den 12 juni.

Rabatten gäller bara medlemmar och kan ej kombineras med andra rabatter.

MOHO-instrument

Under maj har du som medlem 20 procents extra rabatt på medlemspriset på Akademins tolv översatta MOHO-instrument. 

Rabatten gäller för medlemmar och kan inte kombineras med andra rabatter. Använd koden "MOHO23" vid ditt köp för att få rabatten, som kommer dras av först på fakturan.  

Vi vill passa på att berätta att det kommer nya versioner av MOHO-instrumenten Bedömning av kommunikations- och interaktionsfärdigheter (ACIS-S) och Barns mening om aktiviteter – självskattning av kompetens och betydelse (COSA-S), i slutet av maj. 

Onlinekurs i MOHO

Akademins kurs Introduktion i MOHO-begrepp inför tillämpning av bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund  är för dig som använder eller ska börja använda ett bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund. Nästa kurs startar den 12 juni. När du anmäler dig under maj får du den extra majrabatten. Ange koden "MOHO23" vid anmälan. Sista dag för anmälan är den 31 maj. 

"Wow-känslan finns kvar en månad senare"

Läs om vad Jessica Roslund, specialistarbetsterapeut vid Funktionsstödsförvaltningen Rehab Malmö Stad, tycker om kursen

Vill du läsa mer om MOHO? Läs gärna skriften En tillbakablick – så kom Model of Human Occupation till Sverige (pdf). 

Alltid rabatt hos Studentlitteratur 

Du som medlem har alltid rabatt hos Studentlitteratur på utvald facklitteratur, bland annat på:

  • Den svenska översättningen av Kielhofners Model of Human Occupation – Teori och tillämpning (2020). Du köper den för 656 kronor inklusive moms (722 kronor inklusive moms är ordinarie pris). 
  • Den nysläppta boken Levnadsvanearbete i en MOHO-kontext av Lena Haglund. Du köper den för 208 kronor inklusive moms (235 kronor inklusive moms är ordinarie pris).

Du tar del av erbjudandet via Min sida

Ny amerikansk MOHO-bok släpps i sommar

En sjätte upplaga av Kielhofner's Model of Human Occupation (Taylor et al., 2023) lanseras i slutet av juli hos Wolters Kluwer. Boken är på engelska. 

Det lönar sig att vara medlem – extra mycket just nu!

Som medlem betalar du bara halva priset på Akademins kurser och publikationer och prioriteras alltid vid antagningen till kurserna. Du behöver bli medlem innan du anmäler dig till kursen eller köper instrumentet för att få medlemspris och ytterligare kampanjrabatt under maj. 

Bli medlem!