Betalsätt

Du kan betala din medlemsavgift via e-faktura eller autogiro. Du väljer själv betalsätt*.

betalsätt

E-faktura

E-fakturan landar i din internetbank, i stället för att skrivas ut på papper och skickas per post. Smidigare för dig och bättre för miljön!

Sök upp och anslut "Sveriges Arbetsterapeuter" som mottagare i din internetbank. Det är viktigt att det är just du som är medlem som är ansluten till din egen internetbank när du gör detta – det går alltså inte att betala medlemsavgift för någon annan i hushållet via e-faktura.

Autogiro

Med autogiro sköts dina betalningar automatiskt genom en överföring på förfallodagen, direkt från ditt bankkonto. Med autogiro betalar du medlemsavgiften månadsvis. Och du slipper riskera att avgiften inte betalas i tid. Smidigare för dig och bättre för miljön!

Du tecknar autogiro genom att logga in på din internetbank, leta upp Sveriges Arbetsterapeuter (bankgironummer 424-2418) och fylla i ditt clearing- och kontonummer. När ditt autogiro är godkänt får du ett mejl från oss om detta. Avgiften kommer då att dras den sista vardagen i månaden.

Du väljer!

*Alternativet pappersfaktura är förvalt när du ansöker om medlemskap i förbundet – du behöver själv aktivt ändra till autogiro eller e-faktura, se ovan hur du gör. Det är smidigare för dig och bättre för miljön!