Jämtland

Hjärtligt välkommen till lokala hemsidan för Jämtland!

Protokoll på "Min sida"

Logga in på Min sida för att ta del av kretsarnas mötesprotokoll, verksamhetsberättelser, verksamhetsplaner och andra mötesdokument som av GDPR-skäl behöver ligga bakom lås. 

Om kretsen

Sveriges Arbetsterapeuter har 24 kretsar runt om i landet, Jämtlandskretsen är en av dem. Kretsen omfattar geografiskt Jämtland och Härjedalen och har cirka 130 medlemmar som främst är verksamma inom länets åtta kommuner, Region Jämtland Härjedalen, Arbetsförmedlingen samt inom de privata aktörerna Arbetslivsresurs AB, Iris Hadar AB, Förenade Care AB och Attendo Care AB.

Kretsens främsta uppgift är att samla arbetsterapeuter i Jämtlands län och därigenom tillvarata och driva såväl fackliga som yrkesmässiga intressen, vid behov tillsammans med andra organisationer.

Det är även viktigt att vi som yrkeskollegor får möjlighet att inspirera varandra i utvecklings- och professionsfrågor på det lokala planet, därför försöker kretsstyrelsen – dock i begränsad omfattning – samordna eller arrangera seminarier och utbildningsdagar.

Uppdatera dina uppgifter

För att vi snabbt ska kunna nå dig med inbjudningar och information är det viktigt att vi har din aktuella mejladress. Om du flyttar, byter jobb, och så vidare. Uppdatera dina medlemsuppgifter genom att logga in på Min sida.

Kontakta oss gärna

Vad är just du intresserad av att styrelsen i Jämtland ska arbeta med? Hör av dig till vår ordförande Maria Carlzén på: jamtlandskretsen@arbetsterapeuterna.se.

Vi vill gärna att du kommer med synpunkter på den här webbsidan också. Vi är alla angelägna om att den ska vara intressant och användbar. Har du förslag/idéer så tveka inte att delge oss dem. Och vad vill du med kretsens arbete? Tips på aktiviteter som passar många är välkomna!

Kontaktuppgifter

Maria Carlzén
Kretsordförande
maria.carlzen@ostersund.se
Tel: 063-14 45 53

Elsa Garli
Lokal ombudsman region
elsa.garli@regionjh.se
063-10 73 02

Frida Edgren
Professionsstrateg
frida.edgren@ostersund.se 

Gå med du också!

Bli medlem