Välkommen till höststarten!

Hösten är snart här! Många är tillbaka på jobbet igen. Kanske är du ny på arbetsmarknaden eller så har du lång erfarenhet. Oavsett vilket vill vi ge dig de allra bästa förutsättningarna att lyckas i din roll som arbetsterapeut. Bli medlem i dag du också!

Bli medlem!

 
Sveriges Arbetsterapeuter är fackförbundet för dig som är legitimerad arbetsterapeut. Att vara med i Sveriges Arbetsterapeuter innebär medlemskap i en professionsorganisation där du som arbetsterapeut har en unik möjlighet att få stöd i din professionella utveckling, råd i professionsetiska frågor och kontakt med sakkunniga arbetsterapeuter i förbundets expertpanel.

Hög representativitet och lokal närvaro

De flesta yrkesverksamma arbetsterapeuter i Sverige är medlemmar hos oss. Den höga representativiteten och den lokala närvaron är vår styrka. Vi tror att om alla arbetsterapeuter förenas i ett förbund och att vi med gemensam kraft för fram våra budskap, så kan vi påvisa arbetsterapeuters kompetens, förbättra löneutvecklingen och skapa ett hållbart arbetsliv med kontinuerlig kompetensutveckling.

Gå med i Sveriges Arbetsterapeuter och bli tryggare. Som medlem får du bland annat:
  • förhandlingsstöd
  • facklig rådgivning om något oväntat hänt i yrkeslivet
  • rabatt på kurser och publikationer
  • lönestatistik som ger dig möjlighet att följa arbetsterapeuters löneutveckling
  • kompetensutveckling i ditt yrke
  • inkomstförsäkring som tillsammans med a-kassa som mest ger 80 procent av din a-kassegrundande lön i ersättning, upp till 50 000 kronor per månad brutto, i sammanlagt 120 ersättningsdagar.
Bli medlem!

Medlemskapet

318 kronor per månad. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet och kan ge dig 80 % av lönen som komplement när du beviljats a-kassa. Det är långt mer än vad bara a-kasseersättningen ger.