Råd och stöd

Ibland kan man behöva någon att luta sig emot i arbetslivet. Vi erbjuder stöd inför lönesamtal, vid frågor om anställningsvillkor och hjälp vid uppsägning. Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter får du personlig rådgivning.

Bli medlem!

Nätverk och experthjälp

Att vara med i Sveriges Arbetsterapeuter innebär medlemskap i en professionsorganisation där du som arbetsterapeut har en unik möjlighet att få stöd i din professionella utveckling, råd i professionsetiska frågor och kontakt med sakkunniga arbetsterapeuter i förbundets expertpanel.

Hög representativitet och lokal närvaro

De flesta yrkesverksamma arbetsterapeuter i Sverige är medlemmar hos oss. Den höga representativiteten och den lokala närvaron är vår styrka. Vi tror att om alla arbetsterapeuter förenas i ett förbund och att vi med gemensam kraft för fram våra budskap, så kan vi påvisa arbetsterapeuters kompetens, förbättra löneutvecklingen och skapa ett hållbart arbetsliv med kontinuerlig kompetensutveckling.

Gå med i Sveriges Arbetsterapeuter och bli tryggare. Som medlem får du bland annat:
  • 50 procents rabatt på kurser och publikationer
  • facklig rådgivning vid frågor om anställningsvillkor och hjälp vid uppsägning
  • rabatt på kurser och publikationer
  • stöd inför lönesamtal
  • kompetensutveckling i ditt yrke
  • inkomstförsäkring som tillsammans med a-kassa som mest ger 80 procent av din a-kassegrundande lön i ersättning, upp till 50 000 kronor per månad brutto, i sammanlagt 120 ersättningsdagar.
Bli medlem!

Medlemskapet

318 kronor per månad. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet och kan ge dig 80 % av lönen som komplement när du beviljats a-kassa. Det är långt mer än vad bara a-kasseersättningen ger.